Langestraat 24 - 26, 8400 Oostende +32 (0)59 43 83 73

Uwevent

Laat ons jouw ideeën horen
en TAO denkt constructief met je mee.

In het kloppend hart van de Koningin der Badsteden een onvergetelijk event organiseren? Yes, we can! Zo’n event met de extra touch die ervoor zorgt dat iedereen met een goed gevoel huiswaarts gaat? Yes, we can!

Met een brede waaier aan mogelijkheden is TAO Oostende de uitgelezen locatie voor jouw persoonlijke formule. Eenvoudig of uitgebreid, klein of groot, in thema of zakelijk, budgetvriendelijk of iets exclusiever … Wat je maar wenst! TAO is flexibel en werkt op maat. Een receptie, vergadering, modeshow, bedrijfsfeest, productvoorstelling, dinner & dance …


Yes, Can we?
Contacteer ons gerust vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons


 

Onzetroeven

voor een geslaagd event

Het TAO-team garandeert steeds culinair plezier en correcte bediening tijdens jouw event. We beschikken trouwens over een compleet ingerichte infrastructuur wat betreft geluid, video & licht én er is gratis wifi. De inrichting is rolstoeltoegankelijk, kindvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. Het ligt op wandelafstand van heel wat hotels, maar is ook gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid.

Uw event in TAO
Uw event in TAO
Uw event in TAO
Uw event in TAO
Uw event in TAO
Uw event in TAO
Uw event in TAO
Uw event in TAO