Langestraat 24 - 26, 8400 Oostende +32 (0)59 43 83 73

Cocktailworkshop

Shaken or stirred?
Cosmopolitan, Mojito, Sex on the beach, Gin Fizz … Iedereen kent ze, maar hoe worden deze cocktails precies gemaakt?
Proef de beginselen van mixology tijdens een TAO-cocktailworkshop.

Workshopin groep

Zoek je een iets uniekere, niet-alledaagse activiteit om samen met je familie of onder vrienden te doen? Of zoek je nog een originele, sfeervolle belevenis voor een vrijgezellen of teambuilding? Dan is deze workshop zeker iets voor jullie!
De workshop duurt minimum twee uur, afhankelijk van het aantal personen. Je kan boeken vanaf 10 personen, maar een kleinere groep is ook mogelijk. De prijs blijft dan gebaseerd op het minimum van 10 personen.
De datum en het tijdstip van de workshop kunnen gekozen worden in functie van de
beschikbaarheid. Voor of na de workshop kan je ook al dan niet blijven eten en genieten in ons restaurant.

Prijs gevolgd door diner in TAO: € 30,00 p.p.
Prijs zonder diner in TAO: € 35,00 p.p.
oostende

Workshopindividueel

Je kan ook in kleiner gezelschap, per twee of alleen een cocktailworkshop volgen bij TAO en zo de kneepjes van het vak leren. Wij organiseren maandelijks sessies waar je mits reservatie bij kan aansluiten.
De workshop duurt minimum 2 uur, afhankelijk van het aantal personen. De workshop gaat door bij voldoende reservaties en vindt meestal plaats op zondagnamiddag, woensdagavond of donderdagavond.
Indien er niet genoeg reservaties zijn, schuift de sessie door naar de volgende maand. Wij bereiden in ieder geval alles voor om je een onvergetelijke en leerrijke tijd te bezorgen.

Prijs: € 35,00 p.p.